Czippán Anett szakunkról, a főiskoláról

Az EKF kommunikáció- és média szakára járt Czippán Anett, aki egy interjúban nyilatkozik egri éveiről.

„Több lettem azáltal, hogy ide jártam" – a Tv2 és a Fem3 szerkesztő-műsorvezetője nem csak EKF-es élményeiről és munkájáról, de a médiában szerzett tapasztalatairól is mesélt portálunknak.

Tanulmányaidat az Eszterházy Károly Főiskolán folytattad. Mely szakokon végeztél?

– Kommunikáción az elektronikus sajtó szakirányt végeztem el, a másik szakom pedig a magyar volt. Egy évig pedagógia szakra is áthallgattam.

Egy budapesti lány választása miért esik egy vidéki főiskolára?

– A Vörösmarty Mihály Gimnáziumba jártam dráma tagozatra. Ott olyan szuper közösség alakult ki, hogy szerettem volna, ha ez a főiskolai évek alatt is így marad. Biztos voltam benne, hogy ez csak vidéken lehetséges, és abban is, hogy az EKF jó választás.

Miért ajánlanád másoknak az Eszterházy Károly Főiskolát?

– Kiváló tanárok dolgoznak ott, akik nem csak az elméletben jártasak. Arról nem is beszélve, hogy milyen korszerű eszközökön tanulhatnak azok, akik oda járnak.

Az Egerben szerzett barátokkal tartod még a kapcsolatot?

– Azt nehéz feldolgozni, hogy ha Egerben járok, már nem futok össze az akkori társaimmal, de egy szűk baráti kör azért összejár mind a mai napig. Jó volna néha összehozni egy egri találkozót, mondjuk egy szalonnasütést a Szépasszony-völgyben.

Milyen emlékeid vannak főiskolás éveidről, a városról, a tanárokról, csoporttársaidról?

– Több lettem azáltal, hogy oda jártam, ebben egészen biztos vagyok. Sok emlékem van és szerencsére pozitívak. Eger a mai napig a második szülővárosom.

 

A teljes interjú a Paletta oldalán olvasható. 

 

 
   

 

 


< Vissza